Gentrepreneur Night Foto's

26

/

10

/

2023

De Gentrepreneur Night foto's

Jef Willem van Onbespreekbaar heeft een volle zaal mogen inspirereren met zijn talk rond ondernemen en mentaal welzijn. Ook 11 Coöperanten van The Company hebben hun onderneming in 1 minuut mogen pitchen voor het publiek. Als afsluit hebben we nog gezellig kunnen nababbelen op de netwerkreceptie met de geweldige beats van DJ Hercules en heerlijke Italiaanse tapas verzorgd door ex-student-ondernemer Jens met zijn onderneming Esperienza Di Gusto. De Night nog eens herbeleven? Hier vind je alvast alle foto's terug.

Fotograaf: LV Photography

Meer artikels

15

/

01

/

2024

Coöperant Lukas met zijn onderneming LU.AS in het VRT NWS

Lukas zag je misschien al pitchen op de vorige editie van de Gentrepreneur Night? Ook Lukas is keigoed bezig en daar zijn we trots op. Nu heeft zelfs VRT hem in het oog gekregen en verscheen hij met zijn onderneming in VRT NWS Laat, wauw!

08

/

03

/

2024

Genomineerden Gentrepreneur Awards 2024

Hier zijn ze dan... De 10 genomineerden voor de Gentrepreneur Awards!🥳

Meer artikels

/

/

Ondersteuning en premies voor ondernemers

Een overzicht van subsidies en premies van de Stad Gent voor ondernemers.

/

/

Hoe maak je een factuur op?

“If a client pays peanuts, he gets monkeys” sprak ooit de beroemde reclameman David Ogilvy. Die gevleugelde woorden gelden ook voor jouw klanten. Lever jij als zelfstandige een prima dienst of product af, dan mag daar een correcte betaling tegenover staan. De weg naar je welverdiende centen is geplaveid met een waterdichte factuur.