Nieuwsbrief November 2023

10

/

11

/

2023

Ready, set, go! Een november vol nieuwigheden bij Gentrepreneur!👀
Herlees onze laatste nieuwsbrief via deze link.

Meer artikels

30

/

11

/

2023

Q&A Soirée foto's 30/11

De allereerste editie van de Q&A Soirée vond op 30 november plaats. Een speed date avond waar je advies, tips, kennis, info en verhalen kon uitwisselen met student-ondernemers, oud-student-ondernemers, business coaches, gevestigde ondernemers, etc. 5 rondes, 25 hosts een DJ Diètro die voor de geweldige beats zorgde.

18

/

01

/

2024

Maak kennis met DonkerWit!

DonkerWit, meer dan een evenementenorganisatie, is een beweging die zich inzet om het nachtleven te verrijken met diverse muziekgenres." We kunnen geloven dat je zin hebt om na de examens nog eens goed uit te gaan, en dat kan! Want binnenkort zijn er 2 evenementen georganiseerd door de coöperanten van DonkerWit:

Meer artikels

/

/

Hoe maak je een factuur op?

“If a client pays peanuts, he gets monkeys” sprak ooit de beroemde reclameman David Ogilvy. Die gevleugelde woorden gelden ook voor jouw klanten. Lever jij als zelfstandige een prima dienst of product af, dan mag daar een correcte betaling tegenover staan. De weg naar je welverdiende centen is geplaveid met een waterdichte factuur.

/

/

Wat is een beroepskost?

Als zelfstandige betaal je belastingen op je winst, niet op de kosten die je maakt om die winst te realiseren. Daarom mag je op je belastingbrief je beroepskosten aftrekken van je jaaromzet. De overheid heft dan belastingen op het bedrag dat overblijft. Welke kosten je kan inbrengen lees je in dit artikel van Xerius.