Meer info over het opstarten van een VZW

/

/

Meer info over het opstarten van een VZW

Het Vlaams Studie- en Documentatiecentrum voor vzw's werd opgericht in juni 1984 met als hoofddoel de belangen van de not-for-profit-sector in Vlaanderen op zich te nemen en te verdedigen. Op de FAQ van hun website kan je heel wat info vinden over het oprichten van een VZW. Deze kan je hier vinden.

Meer artikels

26

/

10

/

2023

Gentrepreneur Night Foto's

Gentrepreneur Night: Kick-Off was ons eerste evenement van dit academiejaar en meteen een succes! Een volle zaal, een inspirerende keynote speaker, een DJ en heerlijke Italiaanse tapa's. De Night nog eens herbeleven? Of kon je er niet bij zijn en ben je benieuwd hoe het event eruit zag? Goed nieuws, onze fotograaf van de avond Lewis heeft voor prachtige foto's gezorgd.

07

/

03

/

2024

Gentrepreneur Night aftermovie

Wat hebben we weer genoten van een geslaagde Gentrepreneur Night! Herbeleef de avond met een zalige aftermovie.

Meer artikels

/

/

Prijszetting in de creatieve sector

Voor je product of dienst de (digitale) deur uit kan beginnen vliegen, moet je uiteraard beslissen welke prijs je erop plakt. Vraag je te weinig, dan kom je niet uit de kosten. Vraag je te veel, dan houden je potentiële klanten hun portemonnee stevig dicht geklemd of stel je hen teleur. Neem daarom de tijd om goed over jouw prijszetting na te denken. De gratis tool van Flanders DC kan jou hier alvast bijhelpen.

/

/

Hoe maak ik een financieel plan en wat moet erin?

Een financieel plan is een wettelijke verplichting bij de opstart van een BV, CV of NV. Maar als ondernemer in spe een financieel plan maken is allerminst evident. Lees hier wat de minimumvereisten zijn voor jouw financieel plan.